2017-02-19
約左朋友一齊傾旅遊 Roadtrip 既事, 就想搵間可以坐得耐, 又有 Wifi, 環境寬敞既 Cafe 慢慢傾!其中一個朋友兩年前黎過呢間 Cafe , 覺得唔錯, 就決定試一試!!但係一入 Cafe, 一陣陣煙味撲鼻而黎, 原來係後面一台有兩個人食煙中.... 只好換枱到較遠位置避開煙味......Dinner Set 餐牌, 性價比較高既, 似乎都係 "紐西蘭肉眼扒" 或者 "澳洲羊架"最後大家都叫左 紐西蘭肉眼扒 , 共 4 份!扒餐可以配薯菜、飯或意粉, 我就當然食我至愛既薯條肉眼扒一D都唔靭, 肉質唔錯, 但係唔太夠香Dinner Set 並沒有送餐湯或餐飲, 叫飲品需另外加錢 我就叫左我最愛既凍朱古力, 面頭有加 Cream & 朱古力威化棒, 賣相OK, 但朱古力味唔夠濃朋友就叫左呢杯 曲奇炒趣奶昔 , 賣相幾唔錯啊!! 睇著好想試下!!但朋友評價普通!整體食物質素OK, 但環境些微昏暗, 而且一直有人食煙....好處係人唔多, 地方寬敞, 職員好NICE, 仲會同你講下笑, 唔怕會比人趕走, 想坐幾耐都得!!
肉眼扒一D都唔靭, 肉質唔錯, 但係唔太夠香 Dinner Set 並沒有送餐湯或餐飲, 叫飲品需另外加錢