2020-11-07
適逢紀念日梗係食返餐好㗎啦! 咁橋有買一送一的半自助餐贈券, 咁就啱晒啦!呢間Forte半自助晚餐, 雖然沒有生蠔。但凍海鮮非常之豐富,例如有: 麵包蟹,長腳蟹,小龍蝦,瀨尿蝦,青口,蝦 ,田螺, 蜆, 還有鮑魚。另外,仲有 刺身,壽司, 煙三文魚, 沙律, 焗生蠔, 中湯,蘑菇湯等等。主菜我地都選了牛扒,我選了 澳洲牛肉眼扒,另一半選了 威靈頓鴨肝澳洲牛柳,好少餐廳有呢種煮法,鴨肝同牛柳真係不得了好好味,每晚只做十多份,強力推介!主菜配有鹹蛋或黑白松露薯條,非常香口,正!餐廳不時會推出餐車, 敲鐘告訴大家有特別菜式 , 跟住即刻烹調,大家便可以排隊取,我當晚有蒜蓉炒蝦,炒青口, carbonara。 非常熱鬧好有趣!甜品都有好多選擇,有生果,布甸,蛋糕,葡撻,芝士蛋糕,奶凍,Haagen Dazs雪糕,真係好豐富!大家一定想問點樣得到呢張半價coupon?! 只要登記做L hotel會員(免費的), 生日就會收到email附上的 贈券, 同一月份可以用。(原價$458+10%)2人埋單$504Forte @ LHotel Kwun Tong晚餐時間(6:30pm - 9:30pm)評
2人埋單$504
Forte @ LHotel Kwun Tong
晚餐時間(6:30pm - 9:30pm)
評價:唯一不滿就是飲品只有一杯, 其他都很滿意。