2023-03-22
一直都想再嚟黎間半自助餐嘅餐廳😋因為上次食完後返尋味,又應誠咗帶少爺黎比佢enjoy吓😍啦😁Woo今次仲正主菜係任叫㗎,即係除咗出面概自肋bar外,餐牌內的主菜全部任叫任食只要你食得晒😍😍呢次發達啦😋😋😋嘩😁出面自助bar選擇勁多應有盡有,有湯、麵包、莎律、海鮮、串燒、刺身、魚生、熟食、飲品、甜品、雪糕etc.....任食主菜嘩💯好多選擇呀😁😁我揀咗🐟同🦬😁😁脆炸紐西蘭龍利柳配他他汁❤️❤️嘩💯真係成條魚脆到脆卜卜啲肉滑捋捋好新鮮, 仲有個薯容‘’正‘’呀❤️澳洲肉眼扒配燒汁,7成熟好多汁好惹味,d肉軟淋淋入口即溶super yummy💯💯💯今日餐湯紅菜頭忌廉湯仲有脆卜卜右🥖包包同🍎Apple crumble,個湯好正好creamy,第一次食apple crumble 😋Woo原來好好味架。。攪到我係咁示停encore🤣🤣Salads Bar d莎律菜🥬🥒🌽🥦🍅同蔬果都勁新鮮,d莎律汁又勁多種選擇好正呀💯海鮮Bar又有蝦🦐、龍蝦🦞、蟹🦞、螺🐚、青口多選擇又好味👍👍飲品有🍺啤酒、支裝汔水🥤、茶🫖、果汁🧃、韓式茶🍵多到飲唔晒呀😁😁串燒區勁啦💯有燒蠔、帶子、聖子、鮑魚、蜆、扇貝、冬菇、茄子、雞翼、
任食主菜嘩💯好多選擇呀😁😁我揀咗🐟同🦬😁😁
串燒區勁啦💯有燒蠔、帶子、聖子、鮑魚、蜆、扇貝、冬菇、茄子、雞翼、燒腩肉、燒牛肉,焗芝士西蘭花、西班牙蛋餅、chesse pizza,種類多又好味,尤其係佢嘅燒腩肉個皮好脆好好味呀👍仲有啲魚生同刺身好新鮮架😁😁熟食估你唔倒嘅竟然有燒賣👍👍仲有東風螺又咖哩又手瓜餅仲有白飯,真係應有盡有好抵食呀❤️❤️
任食movenpick 雪糕及本地品牌雪糕勁多味道選擇架💯💯
仲可以免费玩桌球,而玩掟飛標都係10蚊就有兩局玩家啦🎯真係有得食有得玩好正💯💯💯
keep住Encore嘅餐廳,下次要食lunch😁😁😁
Give Me 5
地址: 觀塘鴻圖道90號5樓