2022-06-07
🙌🏻放假當然就想咩都唔諗慢活一下,享受返啲正常節奏嘅生活,再加上平時嘅壓力,真係要好好比自己放鬆下!☕️路過灣仔聖佛蘭士街嘅「Busy Bird Bottle 」,小店環境非常Chill!門口擺放著啤酒箱堆砌成嘅枱,特色又復古。可以靜靜地坐在室外,食個Brunch,享受街角風景,渡過一個悠閒下午。🍔Brunch Menu(12-4pm)有齊薯條漢堡,包一杯飲品,價錢只係$128,都好抵食!鍾意飲酒嘅話,仲可以試埋自家品牌嘅CBD啤酒🍻🐮我就試左A5和牛漢堡:脹卜卜嘅包身好鬆脆,牛肉味勁香濃,配上芝士蕃茄、生菜、酸瓜非常惹味!厚切嘅粗薯條新鮮炸起,香脆可口!🦀️特別推介軟殼蟹漢堡:原隻炸起金黃酥脆,蟹身飽滿多汁,食到蟹嘅鮮香滋味!加上特製醬汁,香、辣、脆集於一身,根本無法抗拒呀!🧀另外叫左個Cold Cuts:入面有Parma ham、意大利辣腸、車打芝士、酸瓜同多士,豐富滋味!
☕️
🍔
Brunch Menu(12-4pm)
🐮
🦀️