2024-04-25 1399 瀏覽
見最近評論唔錯就訂位去食,因為以前有食過,都好多年,以份量黎講對得起價錢,都可以算抵食,知道名唔同咗應該易咗手,但見評論唔錯就信同以前一樣。叫咗豬肉同羊肉自己燒。爐同以前唔同,見到個爐下面唔乾淨都打咗個突,因為都同個網有d近,以前個爐款一食完,待應會攞爐去洗,但出黎食你見唔到的地方都可能污糟,當睇唔到la。唔知係唔係因為唔係叫任食個餐,平好多80蚊(10年前好似56蚊加1?),黎咗的肉好唔掂。雖然好大碟,但d肉好窄,有d好碎,放好係網都好考功夫,燒完食落口真係好唔開心。羊好羶,好重調味都仲係好羶,點知豬仲衰,係唔知咩味的難食,食完好似膠水咁“張”住個口。佢d小菜,湯同啫喱都好似以前咁,細個更加係為咗個啫喱黎食,但d肉咁的質素,就算份量多過以前我都唔會再黎。