[✨南丫島休閒打卡系文青cafe📚]#南島書蟲 無聊走入黎南丫島散心嘅朋友仔,千奇唔好錯過呢間CAFE啊!💕南島書蟲在榕樹灣碼頭附近,地理位置好方便😚餐廳叫得做書蟲,當然係好有書卷味☺️鋪面有個大大嘅書架,裝潢簡單得黎,比到人一種溫馨家嘅感覺,而且食物質素亦唔錯😎🌟香濃蝦汁海蝦意粉 $125成碟意粉一上枱已經好吸引,差唔多有十隻大大嘅海蝦🦐無雪味亦都唔霉! 而且佢個蝦汁令到成碟意粉都充滿著蝦嘅味道,愛蝦人士絕對唔可以錯過!! 份量亦比出面西餐廳嘅多,2人食好足夠😋👍🏻👍🏻🌟Pizza B ( 鮮茄、意大利腸、橄欖 ) $120Pizza 係薄底嘅🍕手工即叫即整焗得好脆,番茄新鮮配搭意大利腸+橄欖,都係普通嘅配料,不過整體配合得唔錯,正常水平😊✨總結南丫島餐廳選擇其實好多,但個人覺得呢間係其中一間最值得去嘅,食物質素幾好之餘,環境亦夠哂特別!💞無論係黎休休閒閒過半個下午,定係想文青打卡📸呢度都係一個好好既選擇!!🥰💗
[✨南丫島休閒打卡系文青cafe📚]

#南島書蟲
南島書蟲在榕樹灣碼頭附近,地理位置好方便😚

🌟香濃蝦汁海蝦意粉 $125

🌟Pizza B ( 鮮茄、意大利腸、橄欖 ) $120