2016-08-10 497 瀏覽
六點幾尼到南山邨,雞仔蛋仔個D未開舖,平台就見尼間車仔麵店門口既小食車都有D人買下,所以試住佢地D小食先見前幾個都嗌左腸粉魚蛋燒賣,於是簡左尼三個再加個豬皮,佢地都仲有好幾款例如牛柏葉個D系出面架車到我簡左入舖頭入面坐順便打發下時間,入面D人多數嗌埋麵,食小食多數系出面即刻食佢枱面有D紙仔比人簡餸同麵,柚皮呀個D都少聽見幾特別,雖然麵已經加左兩蚊,但價錢都合理等左唔系好耐D野就尼到,一大碟個賣相好吸引,出面個呀姨問我要咩醬汁我簡左每樣都要D,上面佢仲倒左D芝麻,都幾均勻可以話每樣野上面都沾左D芝麻,醬都無話唔夠點而燒賣魚蛋都系同出面差唔多、無咩特別,本身冇乜味既豬皮同腸粉加埋唔同醬味道都唔錯尼四樣野總共食左27蚊,價錢好合理幾抵食,如果下次當正餐都會試下佢D麵同其他餸
2016-08-03
$27 (其他)