2023-09-14
南美菜,價錢味道也不是我們一般的口味, 普通,當見識過就算我哋睇完OPENRICE 其他食評先去叫咗其他人推薦的前菜CHORIPAN係兩小件腸仔飽$80。味道唔差, 就是法蘭克福腸加麵包味道,冇咩特別,配香草醬和番茄CEVICHHE 係類似沙律醬撈帶子刺身, 又係味道唔差, 冇咩特別,不過140 元唔係幾抵PORKAREPAS, 也是CORN BREAD 夾住一堆醬肉, 又係差唔多味道,但係就係超市買到嗰啲墨西哥薄餅然後夾住一啲馬莎百貨買到嘅醬CHICHA 呢個飲品, 我見到食評話好好, 我哋叫咗, 係一杯提子汁的樣子。有點酸。。就是這樣了。。真心一點印象也說不出,就是超市買到的大盒飲品都出來的很普通味道(真係飲凍檸茶層次仲高), 50 元一杯唔值得COSTILLA ,RIBS 係好淋, 又係果句,就係RIBS 有啲普通SAUCE,唔覺得特別好食炸餃子係最好味, 皮脆,配合入邊嘅雞肉,洋蔥等等。最有特色,90元兩小件每人食咗230 元。 我覺得唔係太值。只能夠普通去形容。我建議大家可以午餐108 元先去食,不過兩件炸餃子做午餐,其實應該不飽。都勉強叫做見識吓南美菜。仲有一點好重要,但係
我哋睇完OPENRICE 其他食評先去
叫咗其他人推薦的前菜
每人食咗230 元。 我覺得唔係太值。只能夠普通去形容。
仲有一點好重要,但係佢啲枱好細同埋啲座椅好細。好唔舒服。
坐咗成晚得我哋一台客,臨走多咗一枱四位。所以如果你哋想搵個有詩人冇乜人嘅地方,呢度就會係一個好嘅選擇😅