2020-02-19
入黎南豐紗廠當然係影文青相啦🤗影完相相📷 肚仔梗係有d餓..就係呢度搵間餐廳食,呢度啲餐廳間間都好適合打卡😙 係芸芸既餐廳就揀咗依間位於3樓嘅「Labels Cafe + Bar 」,呢間餐廳好有特色✴️一邊係時裝店👗另一邊就係餐廳🍽而且餐廳係以黑白作主題,仲有室內同室外🥰🔸藜麥田園沙律 沙律菜🥗、野莓、士多啤莉🍓、青瓜片🥒、杏仁和藜麥😗繽紛嘅顏色🌈 🥗好新鮮又健康😚🔸大蝦墨汁意粉配香茅牛奶泡沫烏卒卒野我最喜歡🖤黑中有點白⚪️墨汁意粉上的泡沫是香茅牛奶🛁配上了大蝦鮮和蕃茄粒,令整體帶上了色彩🤗墨汁意粉好煙韌,每條都痴滿香濃墨汁,有大蝦亦有烏卒卒既蝦仔,爽口彈牙!🔸是日餐湯配意式吐司🍞是日餐湯係南瓜湯🎃南瓜係直接打蓉咁好濃郁的南瓜味道,湯上有2粒意式吐司🍞🔸Ginger Punch 勁多生果🍊🍓係入面呀👍🏽 而且用生果雪成的冰粒,當啲冰溶左之後成杯野飲無淡味到之餘又有生果食🤤讚讚讚呀~🔸麵包布丁配朱古力吸睛指數💯喔!很大個的朱古力波波🔮 朱古力波程現了點金色,好靚呀😍 睇到好興奮呀🤟🏽 旁邊有杯熱朱古力🍫,將熱朱古力淋落朱古力波波到,受熱力既影響朱古力波會慢慢地溶掉,然後出現的是......
而且餐廳係以黑白作主題,仲有室內同室外🥰
🔸藜麥田園沙律
🔸大蝦墨汁意粉配香茅牛奶泡沫