啱啱夜晚諗住食少少野,以前都有幫襯開, 覺得啲質素都可以接受,點知啱啱買完,都忍唔住要開個ac嚟投訴!平時啲服務已經麻麻地, 員工態度好似唔休做咁樣, 食物質素又差過以前好多,最重要係落柯打, 畀完錢等緊店員找錢嘅時候,見到檯面有隻反肚嘅細曱甴屍骸!!! 唔知你哋舖頭門口有冇閉路電視, 如果有嘅話唔該老細你自己睇返 11:20pm 左右嘅閉路電視, 肯定見到隻反咗肚嘅曱甴死屍喺門口張枱上面, 之後店員將整好嘅章魚燒連埋膠袋,就咁放喺隻曱甴上面。嗰個位置平時都係放製作好嘅客人嘅食物 (門口嗰張木枱), 點知個店員將啲食物就咁放喺隻曱甴上面,好似睇唔到咁!啲食物幾好食都冇用, 更何況啲質素差過以前好多又咁污糟, 一定冇下次!

2023-07-18
10 分鐘 (外賣自取)