2018-09-03 14 瀏覽
餐廳位於大廈入面,環境都幾寬敞。餐牌有勁多選擇...酥炸茅屋芝士油條: 外皮香脆,香料味十足。一咬開,入面嘅cottage cheese質地挺身,細嚼下淡淡嘅奶香滲出,感覺特別。點下黃色嘅特式印度醬汁,少少辣,更加惹味。(Btw, 口感有啲似豆腐乾😂)-咖哩芝士咖嘢一入口,唔算太辣,入面有好多配料,例如薯仔、香葉等等。食多幾啖之後,發現好戲在後頭,越食越辣,滿口都係香辣嘅咖哩味,好刺激! 不過,我地揾極都揾唔到芝士,可能溶左入啲咖哩入面掛😂咖哩味好夠,不過芝士味就唔係好覺喇。-印度烤餅 naan印度烤餅新鮮熱辣,攞上手熱騰騰,真正炙手可熱😂一咬落去,質地既軟熟又煙韌,而表面則烤得有少少焦,點埋咖哩食好配合。-印度芝士烤餅 paneer naan相比剛才嘅印度烤餅,尼份印度芝士烤餅就係佢升級版!驟眼望落已經見到油光,聞到陣陣香味。撕開烤餅,發現中間藏住好多芝士粒!入口粒粒芝士,口感好滿足!
餐廳位於大廈入面,環境都幾寬敞。

餐牌有勁多選擇...
酥炸茅屋芝士油條:

咖哩芝士