2020-09-17 61 瀏覽
約左朋友收工食飯見下面,又想搵啲較靜嘅地方方便傾計。咁啱上網見到觀塘鴻圖中心有個小food court,心諗商業中心區嘅晚市應該唔多人,所以就去試一試。講真,個food court有些少難搵,經過棟野都唔知裹面有個food court,我地兩條友兜黎兜去搵左成10分鐘先去到。入到food court都仲未完,又再兜左一個大圈先搵到間鋪,鋪頭比較細,所以唔太顯眼。由於搞完一大輪嘅關係,非常肚餓,所以即刻叫野食醫肚。羊肉卡巴 ($75)睇開我食評嘅朋友都知我歡喜食Kebab,又特別歡喜食羊,所以我點都用覺得好滿足。只不過份量比之前天后分店好似細左少少,同埋kebab雖然即整,但唔太夠熱,可能廚師是新請嘅。不過好就好在food court幾多位,而且啲環境同佈置都唔錯,完全唔似普通food court,邊食邊享受,抵讚。

由於搞完一大輪嘅關係,非常肚餓,所以即刻叫野食醫肚。

羊肉卡巴

羊肉卡巴 ($75)

2020-09-14