2011-07-10 20 瀏覽
是日一班朋友共8人買好coupon,一早Book好諗住聚一聚,去到即時有位也無即時核對coupon我們坐好,有幾個開始看食物而我和3個朋友就跟侍應交待D coupon侍應不停話無問題.........到最後分別由經理,副經理走來同我們說其中一張coupon已於二月有人用左還俾了一份以人手mark的record我們看咁我們叫他找返人地用左果張有編號的coupon同我們對,他又話放在公司office而家無就屈我們先俾原價之後星期一,二再找回他們已收的coupon同我們對............他還寫下會幫我們查清楚再回退錢給我們,如是者到了星期尾都無收到電話,我們致電就話搵近,再致電就cut線!!!!!! 實在過份!!!! 最後唯有向售賣coupon公司反映讓他們與餐廳交涉一間咁的餐廳再好味亦無理由幫親吧!!!!講返食物,一般啦,無驚喜,我們人多想問他俾紙我們寫下為免叫多叫少又唔肯又漏單,但服務態度都好的有禮貌的..只係覺得一間普通得周街如是的餐廳如此無誠信也不値得推介吧!!

一間咁的餐廳再好味亦無理由幫親吧!!!!

2011-06-04