2019-09-20
呢排都好少出街食飯, 果晚即興想食海鮮, 竟然一呼百應有車就去遠啲, 最後決定入屯門三聖食廣東名門不是第一次來, 佢價錢比海天合理, 坐得又舒服過冬菇亭先去旁邊海鮮檔買啲海鮮首先要讚職員態度好好, 無論係經理或上菜姐姐, 都好友善同好傾, 講真, 食飯最緊要開心, 感覺好就係成功第一步上菜速度都幾快, 首先係油鹽水花甲, 鮮甜, 白蘿蔔好淋薑蔥石鍋鮑魚, 意外的好吃平常本小姐唔鐘意食鮑魚, 因為通常都煮到好硬, 但今次好淋好易咬開, 唔知係鮑魚靚定煮得好, 總之好味椒鹽瀨尿蝦, 惹味, 啖啖肉不過上面的炸蒜就淋淋地, 唔香脆豉椒炒蟶子, 一定要加煎米粉餅底, 索哂啲汁真係好正 呢條魚又係冇得頂, 老虎斑蒸得啱啱好, 滑到痺小二, 來多兩碗白飯!!!今次食得好滿足, 仲有幾味其他野冇影相, 連工包料, 500位, ok啦
有車就去遠啲, 最後決定入屯門三聖食
先去旁邊海鮮檔買啲海鮮
講真, 食飯最緊要開心, 感覺好就係成功第一步 上菜速度都幾快, 首先係油鹽水花甲, 鮮甜, 白蘿蔔好淋
薑蔥石鍋鮑魚, 意外的好吃
平常本小姐唔鐘意食鮑魚, 因為通常都煮到好硬, 但今次好淋好易咬開, 唔知係鮑魚靚定煮得好, 總之好味 椒鹽瀨尿蝦, 惹味, 啖啖肉
不過上面的炸蒜就淋淋地, 唔香脆 豉椒炒蟶子, 一定要加煎米粉餅底, 索哂啲汁真係好正
呢條魚又係冇得頂, 老虎斑蒸得啱啱好, 滑到痺
小二, 來多兩碗白飯!!!