2023-10-05 45 瀏覽
即叫即做日系小店🌸夕つ大阪燒(章魚)🌟🌟🌟🌟底層鋪滿章魚粒,表面蛋粉漿,再灑大蔥係面,配搭濃郁大阪燒醬。味道濃郁章魚粒彈牙。🌸丸久小山園抹茶醬蛋糕🌟🌟🌟🌟🌟大大個鬆軟蛋糕,濃郁抹茶醬,配料有軟綿紅豆蓉、凍抹茶糕、煙靭小丸、新鮮藍莓及士多啤梨、焦糖香蕉。🌸芝麻豆乳🌟🌟🌟🌟🌟濃郁黑芝麻味,日本豆乳香濃,豆味十足。🌸焙茶豆乳🌟🌟🌟🌟🌟濃郁焙茶,茶味甚濃但唔會帶苦,日本豆乳香濃,豆味十足。======詳情======楓 (旺角)旺角廣華街1號仁安大廈地下32B-D號舖================#yummy #香港美食指南 #香港美食 #hkfoodie #hkfood #hkeat #吃貨 #吃貨日常 #RnT吃貨 #相機食先 #旺角美食 #旺角好去處 #香港美食探店 #香港探店 #我是吃貨 #打卡熱點 #打卡美食 #著數報料 #夏日打卡日常 #日本豆乳 #芝麻豆乳 #焙茶豆乳 #大阪燒 #日式蛋糕 #丸久小山園 #抹茶醬 #廣華街 #仁安大廈 #楓
即叫即做日系小店

🌸夕つ大阪燒(章魚)🌟🌟🌟🌟

🌸丸久小山園抹茶醬蛋糕🌟🌟🌟🌟🌟

🌸芝麻豆乳🌟🌟🌟🌟🌟
濃郁黑芝麻味,日本豆乳香濃,豆味十足。

🌸焙茶豆乳🌟🌟🌟🌟🌟
濃郁焙茶,茶味甚濃但唔會帶苦,日本豆乳香濃,豆味十足。

======詳情======
楓 (旺角)