原本唸住呢間伏伏地,點知有驚喜!!可以親眼睇住廚師製作真係好治療😄🦞龍蝦鐵板燒二人前 $2380前菜:藜麥秋葵沙津同豆腐 🐟汁煮白鱈魚師傅會分開煎魚皮同魚肉,魚皮煎到好似炸一樣,係脆卜卜好正😍魚肉煎得岩岩好,好滑😋洋蔥汁都係即時製作,好霖!🦞龍蝦配海膽汁一煎就睇得佢都仲係未死!啲肉好彈牙🤤鮮味好出😍仲點埋師傅特調既海膽汁真係好正😋😋🐮熊本縣產A5和王牛聽個名就知咩料拉!😄軟霖霖既口感係無敵🤩不過甘岩我有舊係有筋,有啲唔好彩🥲配菜係羽衣甘藍🥬,炒得好香,調味仲要岩岩好🤩🥄🍚炒飯鐵板燒既重點,就係炒飯😍擁有獨特鐵板燒既風味😆炒飯加上香蔥真係好香😍好食!炒飯炒得乾身,粒粒分明!😋🍶🐥雞湯真係要倒出黎飲🤣勁得意!除左好飲真係無咩形容詞🤣🤣湯渣有本菇同大蝦,大蝦好鮮!!季節料理:🍄蒜香花菇 蒜味好重😍🍈靜岡蜜瓜或雪糕🍨不能夠錯過蜜瓜!!超甜!!!!😍雪糕有芝麻、紅豆、綠茶、柚子,都算濃味既😋

🦞龍蝦鐵板燒二人前 $2380
前菜:藜麥秋葵沙津同豆腐

🐟汁煮白鱈魚
洋蔥汁都係即時製作,好霖!

🦞龍蝦配海膽汁

🐮熊本縣產A5和王牛