招聘中
$16,300-$19,500
月薪
$55-$80
時薪
收藏左依間好耐 一直都咁岩錯過左啲時間去 今次趁halloween 就去飲杯位置上係海港城最入面 比較遠 不過都無阻到人們既愛茶氣氛 去到都好多人排緊隊買同等 好彩出面有個open area提供俾等緊既人坐住黎等。 依間主要要茶為主打 飲品款式其實唔算多 , 今次同朋友就叫左「凍頂烏龍鮮奶茶」($34) 因為人比較多 職員都同我地講要等半個鐘 因為佢地既茶係即叫即沖 所以都會比較長時間...等左半個鐘 真係唔係出面有位坐住黎等 都會睇下會唔會去附近行轉番黎😅😅職員會好細心提供一個紙托連繩俾客人 等客人方便拎住黎行 唔會成手濕哂又唔方便 不過杯既份量比較細 主要貴應該係貴在茶係即叫即沖 真材實料味道方面, 一入口勁香濃既烏龍茶味 正如前面提及多次係即叫即沖, 係絕對唔似其他茶飲店咁啲茶擺左好耐冇乜味咁 , 配合上鮮奶, 意外地唔會係奶味濃過茶 感覺值得一試 岩哂中意茶既朋友

不過杯既份量比較細 主要貴應該係貴在茶係即叫即沖 真材實料

味道方面, 一入口勁香濃既烏龍茶味
感覺值得一試 岩哂中意茶既朋友
凍頂烏龍鮮奶茶
2021-10-31
30 分鐘 (外賣自取)
凍頂烏龍鮮奶茶