2024-06-25 192 瀏覽
今日去咗一間旺角嘅神秘炸雞店,台灣2派克雞扒,未嚟食之前都聽朋友講話呢間係台灣過江龍過嚟,所以特別想食,,餐廳主打招牌脆皮無骨雞腿扒,同埋脆皮無骨雞雞扒,仲有雞全翼都係最正嘅,餐廳環境都幾靚,得少量位置可以坐喺度慢慢食,仲有你想食串燒呢度都有提供,雞扒或者炸物都可以選擇兩種唔同味道嘅調味粉,最多人選擇就係芝士同埋梅子味都係店主推介,炸雞扒我成日食,但係呢間嘅炸雞扒係特別大塊,啱晒我哋呢啲食肉獸😂同埋1塊都係$40仲要無骨非常之抵食,同埋佢個雞全翼炸得好脆,仲有保持雞翼嘅水份,食落去好嫩口,仲要喺街都已經聞到炸雞嘅香味,所以整體嚟講都值得推薦!📍地址:2派克雞排 (旺角)旺角通菜街1A-1L號威達商業大廈地下A號舖

📍地址:2派克雞排 (旺角)
旺角通菜街1A-1L號威達商業大廈地下A號舖