2023-01-08 94 瀏覽
2/12/2022因為見到Fb 廣告,有baileys (doughnut)好吸引呀, 所以去炮台山嗰間試吓 (原來佢喺港島都好多分店,不過全部都唔係話好交通方便嗰種😂😂)$38 each , $100 /3 。另外買咗Pizza,可以雙併。我叫咗the Parma , carbonara . 正如大家都知道Pizza熱先好食,同埋佢個doughnut 係即叫即炸。所以我行咗大約一條街之後搵咗個位坐低食(doughnut) 勁好食,好baileys , 爆漿,砂糖面滿滿⋯⋯⋯食完會會心微笑✌️Pizza 各食一塊,carbonara拉絲,好香好食⋯⋯⋯The Parma ⋯⋯⋯⋯ 都好食但係未至於驚艶到我。食完( 試味)之後我就攞返屋企食。經過半小時車程返到屋企,果然凍咗,的確係冇咁好食,好彩佢每一個Pizza都會送一兜仔蒜蓉香草醬,點完又覺得好食返。不過始終嗰個餅底已經硬咗。個職員勁好,叫我scan code 入member , (新member) 即減$50。我諗我起碼會encore doughnut. Pizza 就⋯⋯冇堂食真係少少致命傷。
2/12/2022

我諗我起碼會encore doughnut.
Pizza 就⋯⋯冇堂食真係少少致命傷。
2022-12-02
10 分鐘 (外賣自取)