2020-07-03 135 瀏覽
阿華田脆脆格仔餅經過呢間舖頭已經聞到好香嘅雞蛋仔同格仔餅味, 所以忍唔住要買返件試下🤭 店舖出名賣唔同口味嘅雞蛋仔, 甜味同鹹味都有得揀, 有選擇困難症嘅小妹樣樣都想試😂 最後同行嘅"大佬"提議試另一個招牌菜, 超厚格仔餅🤤✾大概等左6-7分鐘, 一路等一路聞到好濃好香嘅格仔餅味, 越聞越肚餓🤣 老闆整完拎出嚟嘅時候, 我地見到都忍唔住嘩左聲, 因為真係好厚身, 而且大大件😆 即整嘅餅底熱辣辣又脆口, 中間夾左好多阿華田醬, 極度邪惡😈 好彩有"大佬"一齊share, 唔係小妹未必食得哂咁大件嘅格仔餅😂 但呢個格仔餅絕對係大件夾抵食!👍 唔知店舖嘅雞蛋仔好唔好食, 見唔少人都有幫襯過🤔 而且佢嘅雪糕雞蛋仔都好吸引, 下次再去試下先❤️

阿華田脆脆格仔餅
6 分鐘 (堂食)