2022-03-23 220 瀏覽
WFH 咗好耐,今日返工lunch唔知食咩好🤔又潮濕又毛毛雨🥺經過齊柏林熱狗🌭️平時鬼咁多人排隊,今日可能天氣差,所以冇咩人,唔使諗買隻熱狗🌭️返公司食啦🤤齊柏林係本地熱狗品牌,十分受港人歡迎。相信大家對佢都唔陌生,因為佢哋係全港有成40間分店,總有一間喺左近😍 佢哋以親民的價格,提供多款超足料熱狗和小食,全部即叫即製🤤佢地有9款熱狗比你揀,我揀咗佢哋嘅Best Seller 「澳式風情熱狗🌭」有菠蘿🍍啱晒我🤩🌭️澳式風情熱狗($38)~ 有芝士,煙肉,菠蘿,千島醬,紐綸堡腸。熱狗包軟熟,芝士同煙肉鋪係頂,鹹鹹地又好香😋 紐倫堡腸都幾好食,佢無普通嘅脆皮腸咁脆口,但唔會太鹹,中間夾左啲香草,配菠蘿,千島醬,甜甜地,一個熱狗有唔同層次既味道😚✨套餐+$12可以揀兩個小食~ 我揀左牛油粟米🌽同埋玉泉+C檸檬梳打🥤牛油粟米食嗰陣仲有微暖,粟米好香好甜但又唔覺得好油膩,最緊要係唔痴牙😅~ 食熱狗一定要飲啲有汽嘅飲品,玉泉+C檸檬梳打少甜,仲可以補充維他命C,配熱狗一流📍齊柏林熱狗店 (樂軒臺) (柴灣)柴灣柴灣道350號樂軒臺地下101號舖
WFH 咗好耐,今日返工lunch唔知食咩好🤔

佢哋以親民的價格,提供多款超足料熱狗和小食,全部即叫即製🤤

🌭️澳式風情熱狗($38)

✨套餐+$12可以揀兩個小食
~ 我揀左牛油粟米🌽同埋玉泉+C檸檬梳打🥤

📍齊柏林熱狗店 (樂軒臺) (柴灣)
柴灣柴灣道350號樂軒臺地下101號舖
外賣自取