餐廳: 牛涮鍋
資訊:

餐廳: 牛涮鍋
資訊:

2018-11-01 621 瀏覽
今日放工突然想打邊爐,之前一年前黎過幾次牛涮鍋覺得質素服務都不錯,所以今日諗都無諗其他就去直接去食,我地去到20:30左右閒日黎唔洗等位,入去前揀左美國上級進口牛肉放題同骨膠豬骨湯底,價錢每位$188。入到去即時上左一碟豬同一碟仔雞件及一碟牛比我地,依三樣野都可以不限量再叫嘅,另外有一隻大碟比你出去出面拎蔬菜類,丸,麵之類,食物質素就ok嘅,因我無咩要求。每個檯都有一部機用黎追加加湯同埋單之類嘅,但我地用部機除左追加出餐快外,其他服務都好慢,我地不斷㩒,例如加湯幾次都無人應機......差d連湯都到底咁濟😂,就連埋單都.....無人應,開頭都以為太忙無人得閒,咁我地咪耐心等候,等下見唔對路,我地唯有唔用部機直接叫服務員兩三次先有反應,因我唔太清楚平時運作,部機可以比我有得咁樣㩒,我當然就會通過部機叫服務員,如果唔係......要部機黎做咩?🤷🏻‍♀️除左服務無之前咁好之外,其他都ok嘅,個人推介粟米丸(我唔係好記得正確名稱)一咬開𥚃面好似粟米湯咁,好好味(不過小心熱呀)