2019-03-16 177 瀏覽
今天, 突然好想食下甜品,所以去美心看一看,有冇新的甜品推出。近近地,就在大埔買左1個,同朋友分享一起食。 好彩唔介意食什麼,原本諗住一個一件蛋糕,不過又見到平時都有得買,就諗住嚐試一新出的甜品。🧁朱古力蛋糕卷:朋友話唔係一般的蛋糕。 我就覺得好食過之前有一個3.6北海道牛奶蛋卷,口感好味點,不太甜。 🥧朱古力蛋糕卷 : 雖然口感不及大師級,但是口感層次,有軟,有Q,有脆口的。 我喜歡整蛋糕,又喜歡食甜品,不過唔想煩,簡單地滿足餵食感,就滿足了。在casher 俾錢時,見到有新甜品。 下次有機會都買0黎食下,食左甜品,人會開心點平日都會見到的甜品,簡單食茶,買0黎探班,探朋友…都不錯choices! 見到美心都一直有新蛋糕款出來。 望落又得意,小朋友最喜歡了。

2019-03-16
2 分鐘 (堂食)
  • 天使蛋糕
  • 天仙蛋糕