2023-10-02
第一年同老公過中秋🥮今年要有儀式感😜原來韓國都有中秋節,就一於食韓燒啦市廣場 炑八有中秋套餐🥰當然飲韓國米酒啦 !馬格利生米酒🍶好有米香,酒味不太濃,容易入口,好適合女仔飲用,配燒肉真不錯👍爐邊粟米芝士🧀️無限任燒我地fill左3次🤣🤣爐邊泡菜蛋 同樣無限任fill生菜🥬泡菜、薯仔絲、芽菜、漬蘿蔔片 無限refill 韓國菜嘅精髓😛😛✨厚!厚切五花腩套餐炑八牛扒🥩 紋理清晰、油脂分佈均勻,牛味非常濃郁,燒到剛剛好,店員還會幫忙燒,服務超級讚😍😍炑八厚切五花腩竟然同樣幫忙處理😆六面燒到焦脆,然後再切小件,加上生菜🥬韓式辣醬一食 真係好正🤤肉香超濃濟州梅花肉唔會太肥,肉汁比較淋軟,大口大口吃好過癮😌😌牛舌 絕對高質,牛舌蕊部位,爽脆、有牛味 每邊5秒剛剛好😜大墨魚🦑好少食到咁大隻,咁厚身嘅墨魚非常搶眼,介左花不用燒太久'非常鮮甜👍👍彥陽牛肉。 經過醃製稍為咸少少,用黎送飯就剛剛好啦夾心棉花糖配朱古力威化餅幾有創意!唔係戶外要可以食燒棉花糖嘅🤣🤣絕對高質,價錢合理 店員服務仲好好添🤗
今年要有儀式感😜原來韓國都有中秋節,就一於食韓燒啦
市廣場 炑八有中秋套餐🥰
當然飲韓國米酒啦 !
馬格利生米酒🍶
爐邊粟米芝士🧀️
無限任燒我地fill左3次🤣🤣
爐邊泡菜蛋 同樣無限任fill
✨厚!厚切五花腩套餐
炑八厚切五花腩
濟州梅花肉
唔會太肥,肉汁比較淋軟,大口大口吃好過癮😌😌
牛舌 絕對高質,牛舌蕊部位,爽脆、有牛味 每邊5秒剛剛好😜
彥陽牛肉。 經過醃製稍為咸少少,用黎送飯就剛剛好啦
夾心棉花糖配朱古力威化餅
幾有創意!唔係戶外要可以食燒棉花糖嘅🤣🤣
絕對高質,價錢合理 店員服務仲好好添🤗