💰豐御善 (一人前) $458北海道刺身丼 $328金目鯛刺身 $198/客池魚皇厚切 $168/5切新鮮活赤貝 $168/隻🍽🍣🦐🦑🐡🍱西環鳴門魚市場居酒屋是一間暖心的餐廳🧡 服務很貼心,侍應仲會走過來氹小朋友,難怪見到好多一家大細都鍾意來👍🏼除了服務質素,食物都如網上評論的一貫高水準。Set Dinner <豐>御善,超級豐盛:有前菜芥末八爪魚沙律、麵豉湯、三色刺身、火炙帆立貝串、安格斯肉眼、鰻魚飯、雪葩、甜品,色香味俱全!食得好滿足!🍱不論是當日飛機貨,還是晚市套餐,每一款吃到的刺身,均是十分厚切,大滿足😋 尤其今天有新鮮的金目鯛、池魚、活赤貝,金目鯛刺身味道非常出眾,火炙後灑一點鹽,離遠已聞到鮮味😂 赤貝肉身爽厚,令人再三回味🤤重中之重,不可錯過北海道刺身丼,性價比極高‼️ $328有七款刺身,還要有極肥美的拖羅 (真係入口溶化嗰隻🥰),牡丹蝦甜美細滑,帆立貝又意想不到地清甜,肉身紮實,食落啖啖surprise。真係美味滿足的一餐😋我留意店內清酒🍶都做緊promtion,半價,有興趣飲酒嘅朋友可以試吓,店內中放咗一個清酒櫃,搭配日式裝修,非常decent!食過咁多
💰豐御善 (一人前) $458
北海道刺身丼 $328
金目鯛刺身 $198/客
池魚皇厚切 $168/5切
新鮮活赤貝 $168/隻

🍽🍣🦐🦑🐡🍱

食過咁多間餐廳,呢間日本餐廳真係數一數二地出眾💕