呢次新品放大招啦,掏出咗好運貓罐頭,好睇又好食,而且一d都唔貴,對得起留港價🤩🥫貓抓好運.厚切和牛貓罐頭就系衝住呢個嚟嘅,成盒抱上嚟喺你面前打開,拉罐頭嘅儀式感滿滿🤩成塊A5和牛擺喺中間實喺吸睛🤤五款肉全部都大大塊又厚實,巨滿足🤤食到一半發現罐頭旁邊仲有好運話明,細節位拉滿🥰🥓精選牛板腱(150g)巨驚喜,驚唔夠食加叫嘅,比我嘅只手仲大🤩都唔使剪開,直接一啖一塊鮮嫩又爽滑🤤🥩前肩胛肉(150g)一樣成只手咁大🤩富有口感嘅肉質巨正🤤都系喺澳洲100日安格斯嗰欄點嘅,真係非常唔錯👍🏻🐈‍⬛黑喵雪花冰表面撒上奧利奧碎碎滿滿咁一碗,貓爪喺中間,老夫嘅少女心都融化啦🥰即使冇淋上煉奶都一樣甜甜咁好好食,下面竟然仲有椰果同紅豆巨驚喜~🍮貓抓焦糖布丁唔想食雪花冰嘅話可以試試呢款,一樣少女心十足,上面嘅焦糖好多,篤下去嗰個感覺好上頭😝隻碗唔止有貓頭,仲有貓尾,細節位拉滿~呢個價格超出我嘅期待😊而且服務員都好nice,如果有需要仲會過嚟幫手燒哦🥰貓爪萌萌嘅造型加上店里布置,打卡超贊,特別一打開電梯門嘅貓貓巨可愛😍順帶一提,會提供一次性圍裙同濕紙巾,檯面都有紙巾可以用~店內就有洗手間🚻,超方便👍🏻

🥫貓抓好運.厚切和牛貓罐頭
食到一半發現罐頭旁邊仲有好運話明,細節位拉滿🥰

🥓精選牛板腱(150g)

🥩前肩胛肉(150g)

🐈‍⬛黑喵雪花冰

🍮貓抓焦糖布丁