2025-02-14 0 瀏覽
Blingbling美食推介✨ 📍尖沙咀 🍣 德美壽司✨ 厚福街高質壽司店😋 💠💠💠💠💠💠💠💠 大家應該對德美壽司應該都唔陌生🥰🥰 💠 韓式泡菜豬肉鍋呢個韓式泡菜豬肉鍋真係好足料,泡菜酸辣開胃,豬肉片嫩滑入味,湯底濃郁得嚟帶少少甜,飲完一啖暖笠笠,好適合冬天打邊爐! 💠 大蝦天婦羅吞拿魚蓉卷大蝦天婦羅炸得外脆內嫩,吞拿魚蓉鮮甜滑溜,兩者夾埋一齊食,口感層次豐富,好滿足! 💠 海膽軍艦海膽軍艦真係鮮味十足,海膽入口即化,甘甜濃郁,完全冇腥味,配上醋飯嘅微酸,味道平衡得剛剛好,絕對係壽司控嘅最愛!💠 火炙左口魚邊左口魚邊經過火炙後,魚油嘅香味完全釋放,肉質軟嫩得嚟帶少少焦香,食落去甘香豐腴,真係令人食到停唔到口,絕對係壽司嘅高級享受!所以我地都encore左~~💠 三文魚壽司三文魚壽司真係經典之選,魚生新鮮肥美,厚切又大件,鮮味十足,係壽司入面嘅必食款! 餐廳環境:💎💎💎💎💎/5 服務質素:🌸🌸🌸🌸🌸/5 食物味道:😋😋😋😋😋/5 性價比:💰💰💰💰💰/5 德美壽司📍尖沙
Blingbling美食推介✨

食物味道:😋😋😋😋😋/5
性價比:💰💰💰💰💰/5

德美壽司
📍尖沙咀厚福街8號H8 5樓

#blingbling推介 #blingbling美食 #blingbling尖沙咀 #尖沙咀美食 #blingbling壽司 #尖沙咀壽司 #尖沙咀德美壽司 #德美壽司