2022-05-31
蘇媽蘇媽聽就聽得多,今日係我第一次嚟食😆 我終於明白點解佢越開越多☺️ 椰香咖央多士 $32- 原本我唔知咖央係咩嚟,咬咗第一啖之後我好有興趣知😳 有椰漿、蛋、砂糖同牛油🧈等材料隔水加熱撈勻做成🤓 呢個真係好好味,包脆得嚟鬆軟,又唔會覺得乾,好食過奶醬多添🥹 馬拉沙嗲串 (6串) $88 - 相對有啲貴,不過現加真係好少地方有得俾我咁坐底食沙嗲串燒🤓 佢啲沙嗲醬真係好好食😋 同埋下午茶時間全單有7折,所以都okay😙蜜汁燒全雞翼2隻 $48 - 呢嗰食得到佢嘅心思,係即刻燒咁❤️ 外皮脆,入面又好熱🤓魚仔醬蘿蔔糕 $48 - 魚仔醬係XO醬嘅朋友,如果蘿蔔糕細粒啲應該仲正😙 椰汁班蘭冰 $36- 好特別好特別,一啲都唔伏,原本見佢綠色,心諗一定係大伏,但又想試下😂 完全係斑蘭千層糕嘅味😍 都真係幾好味美綠恐龍 $36 - 現加好多地方嘅飲品都落勁少粉,沖咗加埋冰係完全無味咁滯😅 但呢杯好足料好濃味😍 咖央多士同兩杯飲品我下次一定會encore😚
咖央多士同兩杯飲品我下次一定會encore😚