2017-05-29 81 瀏覽
琴晚行經灣仔準備過馬路既時候 見到依間餐廳外面頂上 有個大電視 電視內播緊有個女仔食鍋物 我就比佢深深吸引住 於是我同朋友就入左去!場內環境好大好光 地方十分闊落!鮑魚花膠魚肚魚湯湯飯$138哇!哇!哇!依個價錢抵食到爛 吾洗加一 仲有甘上等既食材 諗刀吾諗就叫左依款!鮑魚共有兩隻 大小適中 無得輸 有咬口之餘 又有鮑魚既甜味 正!花膠同魚肚份量亦相當多 佢地吸入左吾少既鯛魚湯 一咬落去 啲湯充滿在口中!至於湯底鯛魚湯 絕對吾系味噌湯底 飲落去好有魚既鮮甜味 簡直無得彈!雖然系湯飯 但啲飯系個湯只會吸入啲湯 變得大粒啲 而吾系一patpat 所以賣相再加分!中意食上等食材 一定要叫佢!回味無窮丫~~原條鰻魚汁燒 $68共有六小舊 燒汁佈滿鰻魚上 咸度適中!鰻魚燒得好美觀 但有少許幼細既骨 食用時多加注意!-好味既程度已經系相約了其他朋友再去多一次!

鮑魚花膠魚肚魚湯湯飯$138

原條鰻魚汁燒 $68
好味既程度已經系相約了其他朋友再去多一次!
  • 鮑魚花膠魚肚魚湯湯飯