2019-06-12
夏天熱辣辣,好耐都冇打邊爐喇! 難得幾個朋友今日約出黎見面,朋友介紹去「滾」,咁我一聽到緊係一定要去啦!去到「滾」,鋪面唔大,但非常乾淨企理,又有卡位坐,所以坐得好闊落,非常舒適。冷氣又充足,夏天打邊爐都冇有怕 最貼心係有電視之餘,仲有個手提差電位 侍應態度十分有禮,亦都要寫一寫。有service 之餘,亦都會介紹你食好食嘅野,例如杏仁豆腐、炸午餐肉等。我意思係好多餐廳都會推介d貴海鮮你食,而呢度唔會囉。食物材料新鮮到不得了,樣樣都落足料,真材實料。先睇下個醬料盤基本嘅醬料齊晒,夠啦!開餐之前,一人有一杯免費嘅酸味味嘅汁,等你開開胃。選擇左呢個普通鍋,但沙爹味濃 牛肉新鮮彈牙,但略嫌切得太細塊,因為再放落去烚完後會縮得太細,冇乜「趙」口。自己炸響鈴,脆卜卜,一流。黑松露唔記得咩餃,呢個都必定要試。鵝粉腸,唔係度度都有得食,有得食一定要食。 豬下青,即係豬頸肉。砌到好靚。8寶丸,樣樣都有,慢慢食。小食真心推介,炸午餐肉,外層脆卜卜,好似響鈴咁放湯兩秒即食,嘩,真係寫緊都想再去食!杏仁豆腐,亦都好正! 外脆內軟。
最貼心係有電視之餘,仲有個手提差電位
食物材料新鮮到不得了,樣樣都落足料,真材實料。
先睇下個醬料盤
基本嘅醬料齊晒,夠啦!
開餐之前,一人有一杯免費嘅酸味味嘅汁,等你開開胃。
選擇左呢個普通鍋,但沙爹味濃
自己炸響鈴,脆卜卜,一流。
黑松露唔記得咩餃,呢個都必定要試。
鵝粉腸
鵝粉腸,唔係度度都有得食,有得食一定要食。
豬下青,即係豬頸肉。砌到好靚。
8寶丸,樣樣都有,慢慢食。
炸午餐肉
杏仁豆腐,亦都好正! 外脆內軟。