2023-12-11 230 瀏覽
🔝🔝🔝同呢位朋友太耐無見,☺️終於相約好一齊食啦,大家住附近,當然要去返附近地方食,食完方便返屋企,有人發起話要食龍蝦,呢度就食放題任食,滿足到得地需要,咁就試試啦~🔜來到旺角區既緣味小聚,原來呢間放題都有分店,成日聽人講得多,☺️今次有機會食到啦~🔜我地今晚食任食龍蝦海鮮蒸氣鍋,有海鮮無限任食,呢個活動,係慶祝開業四年,難怪價錢方面咁平咁抵食🔜海鮮既款式可以講話包羅萬有,韓國大鮑魚、法國精選生蠔、扎扎跳大海蝦、BB鮮蟶子、爽甜貝殼類、甜猛鮮肥龍蝦靜係食海鮮都已經值回票價,整體來講,海鮮比較新鮮,生猛又大隻,絕對可以返轉頭再幫襯,另外仲有各式精緻點心,食過其中三款,燒賣、蝦餃、小籠包都係比較鐘意食,新鮮滾熱辣,點心就係要襯熱食🔝🔝手拍青瓜貓耳朵🔜🔜無諗過任食都有呢種小菜,青瓜既口感好清新,呢份係手拍青瓜,係一份凍食,有時食吓都幾有新鮮感➿

🔝🔝手拍青瓜貓耳朵