2021-06-18
原價$53 抗疫價$42蝦子雲吞麵多一餸一杯嘢飲免費!太賺喇!!!豆漿(應該)有乳糖腸胃易敏感嘅人小心小心$42食物味道 ⭐️⭐️⭐️⭐️一貫好味,辣椒油令幼麵增色不少,辣椒油簡直是神仙🤣🤣要留心留心::熱鮮豆漿會有腹瀉危機,腸胃易敏感人士轉飲熱奶菜 熱啡或檸水檸茶或加錢飲凍飲其他嘢啦//豆漿入口係幾好飲 不過痾到你死🤣 茶餐廳服務 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️倘算有禮貌,點餐時會細心落嘩同提醒,感覺親切又溫馨(?)🤣茶餐廳環境⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️重慶大廈旁邊,落一條電梯就到喇 有WiFi, 燈火光猛、地面倘算清潔;員工喜歡埋怨,成日聽到戲言嬉語😵💫🤣茶餐廳衛生⭐️⭐️⭐️⭐️ 好快有人執臺抺嘢(因為都唔夠位坐🤣 員工快快就已經夠做~~👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻)抵唔抵食 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 尖沙咀嚟計,有嘢飲送$42算係咁 而且佢啲菜好新鮮、好這食麥當勞/ 炸嘢無條菜仔食吓看看圖菜心有埋蠔油好好味😋😋😋😋😋啲蝦子多到落雪咁又靚又香 😜😜😜😜😜辣椒油本人 🌶️🌶 唔太辣 惹味之選👍🏻👍🏻👍🏻
豆漿(應該)有乳糖
腸胃易敏感嘅人小心小心