2015-06-08
話說。。有日行街見都就入左去食tea。。結果中伏。。第一。。好多茶餐話無。落左單又話無。改完又改。。結過黎單承惠$14x。。哇。。咩咁貴。。原來佢計埋之前話無過d餐。。叫個經理黎同佢講。。佢完全無唔好意思咁話。。喔。。我未cut單姐。。哇。。如果我唔出聲你米照收我。。離晒普。。第二。。叫左兩個餐。。黎左三杯野。。唔緊要。。熱飲係暖既唔熱。。凍啡係凍奶啡水。。都唔緊要。。點解杯熱啡入面有塊篤爛晒既檸檬既。。隻杯仲要"蠟"次次。。叫經理理論。。佢話。。水吧落錯野。。頂。。好明顯係用左隻未洗既杯啦。。個肥仔一句sorry都無。。真係後悔無影相。。過銀份第三。。埋單比錢。。個肥仔掛住傾計。。找小錢。。我企定係到。。佢無理我。。直到我用散銀敲張檯佢先知。。一樣。。一句都無講sorry。。你老細係你後面都有同我講唔好意思啦。。一d禮貌都無點知我出左門口個陣跳肥仔仲要啤住我。。。點丫。。乜野態度丫。。真係忍唔住要寫佢。。真係後悔無影相。。如果唔係係facebook tag你等你慢慢解釋。。超氣憤丫永不回頭。。
永不回頭。。