2019-07-13
呢間日本料理餐廳想試咗好耐,不過經過親都好似無乜人氣咁 每次都作罷了 今日上op見到話就結業 所以特地去試下!提外話,見到有不少負評都話d員工態度差 等我又睇下今日點先!(下面講)2色蒲燒(鰻魚,三文魚腩)定食 $120麵豉湯同前菜不作多評價啦,都係正常味道鰻魚 燒得都幾唔錯 入口溶化既感覺 雖然唔係話去到頂級 但係已經好好食!三文魚腩 油脂多 肉又嫩滑!好快就比我清哂啦!價錢黎講其實真係有啲貴,仲要加一呢?間唔中又經過既可以試下既!咁橋今日真係比我地見到網上話既有幾態度唔好,話說食到尾聲既時候大概2點左右,旁邊枱位男士就係咁求員工落單嗌野食,但好似話乜都無哂!?咁最後梗係傾唔掂 不歡而散啦!(其實2點就乜都無得叫又係奇怪咗d既,同埋d員工係咁話忙 落單埋單都好亂 叫幾十次咁上下囉。不過大致上唔影響到今日用餐既感受既! 上面有網友提到話結業,今日去好似係搬地點姐確實既資料 我都唔太清楚 如果大家想係佢搬之前試下就快手啦 7月18就講88啦
2色蒲燒(鰻魚,三文魚腩)定食 $120
麵豉湯同前菜不作多評價啦,都係正常味道
三文魚腩 油脂多 肉又嫩滑!好快就比我清哂啦!
上面有網友提到話結業,今日去好似係搬地點姐