2023-06-16
餐廳採用型格既紅黑色調,開放式廚房,有吧枱有卡位。空間闊落,坐得好舒適。一行入去最吸引到我目光既係佢個自助清酒機,真係第一次見。餐廳有提供清酒放題,$188有9款清酒任飲🍶仲分左薰、爽、醇3種主題,實有一款岩你飲。🍣火焰牛壽司 $48 炙燒過散發出好香牛味,一咬咇曬油😋醬漬山葵莖唔會好辣,呢個配搭好好味。✨原排海膽配壽司飯 $288食呢個真係有幸福既感覺🥰海膽好鮮甜好creamy!2個人食曬成板都唔會覺得厭,直情抵食添呀👍🏻🍢牛之拼盤 $108牛舌、一口牛、牛肉蘆筍。牛舌爽口,一口牛亦都好肥美。🌽玉米芝士條 $58粟米味好香,每條入邊都放滿芝士,真係拉到絲架!🎃🍠南瓜甜薯天婦羅 $52 🌽粟米天婦羅 $48食落唔覺得油膩,只係個天婦羅汁淡味左少少。🐓火焰雞 $68慢煮既雞肉係嫩滑啲既,醬汁食落有啲口水雞既味道。🍜豚肉醬油魚介拌麵 $92呢個拌麵好色彩繽紛,有多達10種材料。有櫻花蝦、紫洋蔥、蔥、筍絲、木魚粉、慢煮叉燒、紫菜、生雞蛋etc要趁佢一上枱即刻撈均個麵黎食先最好味,我地掛住影相搞到個麵擺到乾左,無咁易撈得均。🥃梅酒 $68就係梅酒既味道,甜度適中。🫖荔枝焙茶 $38呢個味道真係
🍣火焰牛壽司 $48
✨原排海膽配 壽司飯 $288
🍢牛之拼盤 $108
牛舌、一口牛、牛肉蘆筍。牛舌爽口,一口牛亦都好肥美。
🌽玉米芝士條 $58
粟米味好香,每條入邊都放滿芝士,真係拉到絲架!
🎃🍠南瓜甜薯天婦羅 $52 🌽粟米天婦羅 $48
食落唔覺得油膩,只係個天婦羅汁淡味左少少。
🐓火焰雞 $68
慢煮既雞肉係嫩滑啲既,醬汁食落有啲口水雞既味道。
🍜豚肉醬油魚介拌麵 $92
🥃梅酒 $68
就係梅酒既味道,甜度適中。
🫖荔枝焙茶 $38
呢個味道真係幾特別幾好飲。