2024-02-06
竹 (2人前)(包括頭4樣) 🐟日本空運原條刺身 - 池魚刺身池魚非常新鮮鮮甜,一啲都唔會惺,肉質緊實而且爽口池魚本身都幾多骨,要起晒啲肉而不浪費都真係不是易事,所以師傅刀工真係好勁👍🏻 🍣日本吞拿魚腩蓉手卷吞拿魚腩蓉份量都唔少,食到落去都重有👍🏻 🍢串燒拼盤(7款)有5肉2素,包括雞腎,雞胸軟骨,豬五花,免治雞肉棒,雞頸肉,車厘茄,豆角個人私心雞肉棒,調味好好,燒得又香,而且肉同雞軟骨既比例好好另外雞胸軟骨都好正,又可以食到爽脆既軟骨,又可以食到肉🤭 🥗蟹籽沙律沙律好大份,蟹籽同蟹柳都幾重手🤣正 🥩牛肉他他牛肉粉粉嫩嫩,配上生雞蛋,令牛肉食落更滑不過個人覺得蒜蓉太多,太搶味😂 🍜鍋燒烏冬份量都幾多烏冬彈牙,仲有天婦羅蝦,獅子狗,菇菇做配料,不過我地掛住影相,天婦羅淋左🥹 .__. .__. .__.🐥🐥🐥.__. .__. .__. 總結: 池魚刺身真係好好食🥹要試!地方非常闊落舒服如果黎既朋友,真係試個竹set都好足夠✨ 環境:🐥🐥🐥🐥🐣/5服務態度:🐥🐥🐥🐥🐣/5 食物質素:🐥🐥🐥🐥/5 性價比:🐥🐥🐥🐥🐣/5 回頭率:🐥🐥🐥🐥/5
竹 (2人前)(包括頭4樣)
🐟日本空運原條刺身 - 池魚刺身
池魚非常新鮮鮮甜,一啲都唔會惺,肉質緊實而且爽口
🍣日本吞拿魚腩蓉手卷
吞拿魚腩蓉份量都唔少,食到落去都重有👍🏻
🍢串燒拼盤(7款)
另外雞胸軟骨都好正,又可以食到爽脆既軟骨,又可以食到肉🤭
🥗蟹籽沙律
沙律好大份,蟹籽同蟹柳都幾重手🤣正
🥩牛肉他他
牛肉粉粉嫩嫩,配上生雞蛋,令牛肉食落更滑
不過個人覺得蒜蓉太多,太搶味😂
🍜鍋燒烏冬
份量都幾多
總結: 池魚刺身真係好好食🥹要試!地方非常闊落舒服
如果黎既朋友,真係試個竹set都好足夠✨
環境:🐥🐥🐥🐥🐣/5
服務態度:🐥🐥🐥🐥🐣/5