2005-09-13 27 瀏覽
今晚同家人提早做節. 叫了呢期promotion "原隻飽魚布袋翅豪宴"布袋翅:用日式油揚包住竹排翅.用荷葉上湯上兜.好清甜.有創意.我鍾意!蒜豉帝皇蝦:本人還是prefer 用簡單如白灼的方式煮蝦. 所以呢味以個人口味以言. 實在不太適合. 鮑魚烤海參及劍筍貴妃舌K 之作.翠汁釀原個津梨: I Like it. 雖然個汁我食極都估唔到用咩煮. 不過個梨釀冬菇好得. 清清地!!稻庭冷面: 鴻星以天口熱為原因. 食物衛生Ba ba ba..所以用上湯煮. 雖然有點失望. 因為我好鍾意食稻庭冷烏冬. 不過改方式煮. 配埋佢地出品的XO 辣醬又幾得喎. 另叫流沙奶黃飽. 唔洗講. 雖然高卡. 但唔食會心口!服務一流. 一流! 侍應留意到我成晚食住兜花生. 竟然送多一兜(多到滿瀉)俾我!!! 又好笑容.總之V. Good~

鮑魚烤海參及劍筍貴妃舌
K 之作.

另叫流沙奶黃飽. 唔洗講. 雖然高卡. 但唔食會心口!