2017-04-04 180 瀏覽
都係見食評多好評吸引book枱(好彩book左唔book唔知D聰明點安排)試下基本上我同友人一個叫華盛頓總統堡,一個叫烤牛柳早餐理論上上菜時應該係熱既我地book左3:30,大概3:35-3:40落單20-25分鐘上菜,其實都唔算耐重點係所有食物都極其量叫暖.....漢堡入面塊牛肉係暖牛柳早餐入面既炒蛋,牛柳,腸都係暖薯餅我朋友話叫做少少熱本身叫左明太子雞翼但個女侍應響落單後15-20分鐘後先慢條斯理咁同我地講冇晒,賣晒/冇唔係落單時候已經知既咩?我地後來叫既紅綠燈黑松露薯條「終於」係熱既!由於薯條係後來先叫,變左主菜已經佔據晒枱面空間,薯條嚟到,個男侍應只係將薯條擺響枱邊,話轉頭同我地執野,好似我比唔切位佢擺薯條係我唔岩咁.........二人枱細好正常,點解佢唔嘗試同我清一清枱再上薯條?本來所有野「終於」嚟齊,諗住坐多陣,點知水吧無喇喇fing左幾水出嚟(我地坐響水吧隔壁枱),我朋友同隔離枱情侶客人都中晒!水吧似乎冇發現自己fing水fing到客,我朋友隨即嗌走唔想留響度!事後我開始懷疑呢度D好評真假,定係唔同時段服務態度係唔同呢?應該熱既食物唔熱+遲落單先有野食+發吽豆既女侍應,
都係見食評多好評吸引
book枱(好彩book左唔book唔知D聰明點安排)試下
基本上我同友人一個叫華盛頓總統堡,一個叫烤牛柳早餐
理論上上菜時應該係熱既
我地book左3:30,大概3:35-3:40落單
20-25分鐘上菜,其實都唔算耐
重點係所有食物都極其量叫暖.....

漢堡入面塊牛肉係暖
牛柳早餐入面既炒蛋,牛柳,腸都係暖
薯餅我朋友話叫做少少熱
本身叫左明太子雞翼

我地後來叫既紅綠燈黑松露薯條「終於」係熱既!

應該熱既食物唔熱+遲落單先有野食+發吽豆既女侍應,其實呢幾樣野已經令我唔想番轉頭

價錢同九龍區/香港區不是太大落差,唔算抵食

蜜桃伯爵茶
華盛頓總統堡