2024-11-18 50 瀏覽
諗住開開心心同小朋友去貓cafe慶祝生日,餐廳標榜係會幫助流浪貓貓.不過入到去俾我嘅第一感覺好差幾位女店員都係黑口黑面咁,其中一個係带帽嘅,唔知係嫌我哋多人定成日叫佢哋攞餐具,次次都係黑口黑面唔耐煩咁,佢哋冇嘢做都係坐晒喺度吹水咋嘛又唔係忙,搞到我自己都唔好意思叫佢哋.上晒所有嘢同埋其他人嘅嘢飲,諗住問下杯抹茶到未,個店員勁唔耐煩咁嘅樣同我講沖緊,好似要受佢氣咁我哋帶咗生日蛋糕上去,佢哋收咗我切餅費,但完全係零服務、零餐具俾我,仲要係叫先俾我,蛋糕擺低就算,仲要係成間餐廳咁大,都唔夠叉用跟住係我切完蛋糕都未有,我就用我自己嘅碟同叉算(好在跟蛋糕送咗set餐具俾我)如果唔係當時真係好尷尬 ~總言之呢間嘢唔會有下次,我隔咁耐都要講返呢件事係希望俾更多人知道,佢哋所謂嘅唔限時亦都係任佢哋講,我哋都有俾佢哋吹我哋交枱,佢話已經有人等緊,但出面係一個客都冇,態度另人不能接受!唔好意思或者多謝嘅說話完全係冇嘅!

2024-11-03
慶祝紀念