2021-01-14
泰皇咖喱軟殼蟹釀巨型焗麵包 $178呢個真係超級超級推介!!!啲咖喱好香 入面仲有好多薯仔粉粉地融入左咖喱汁入面 啲軟殼蟹大大隻 全部都脆卜卜架 拎少少麵包浸落啲咖喱汁度 一啖咬入口(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)啲咖喱汁滲咗入麵包度仲好味 份量真係超夠飽 3-4人都得! 我哋兩個人完全食唔晒TvT-冬蔭原隻大蝦海鮮湯 $108一黎到好香椰汁味😍入面好足料雖然唔無傳統冬陰功湯咁辣但係入面都有成四五隻大蝦 隻隻都好鮮甜(≧▽≦)鍾意冬蔭功湯但係又唔食得辣嘅啱晒!!整體黎講都算唔錯 不過價錢就有小小太貴 我地本身係坐二人枱 d野食太多放唔哂 餐廳d同事都盡快幫我地轉左4人枱 實在太好(^з^) d職員服務態度都好好
呢個真係超級超級推介!!!
-冬蔭原隻大蝦海鮮湯 $108
題外話/補充資料:
係油麻地地鐵站隔離C exit 一上到去就已經坐滿哂人,要拎飛等位不過好快就入到去 入面超多人啊(如果要去早啲訂位啊大家)