2011-07-27
因為我住旺角, 所以我一有時間就會去食下唔同既放題.呢個Post係我第一次打食評, 因為本人唔多鐘意打字.. 但今次我一定要用D時間打出我對呢間新開業放題既感覺!! 話說今日我女朋友放工黎旺角搵我食飯~ 由於住旺角既關係, 我地成日會為食咩而煩惱 (我同我細妹兩個人住, 所以比較小有住家飯食), 所以就行入女人街是但搵一間野食, 行多兩步見倒有新開既日本野wor, 咁我同我女朋友都好鐘意食日本野, 諗左兩秒, 一於入去食! 就係呢個決定.. 令我超級後悔....先講食物, 食物以MK放題來說算中間, 種類不算小. 我地6:30去到, 沒什麼人, 一去到當然同平時一樣點最愛既刺身啦~ 一睇, 有我愛食既馬刀貝 那那林點左先.. 之後先再點熟食~等左30分鐘.. 到後點既熟食都食完.. 任飲既野都飲完.. 刺身先到!!.. 仲要同我點既數量有差.... 三文魚, 馬刀貝, 北寄貝, 甜蝦..全部小.. 我冇點既鮑魚片佢又有wor.. 咁我心諗.. 黎多左都食左佢啦~ 見要等咁耐先有.. 再點刺身..我係間野入面坐左兩個鐘.. (呢樣野係以前食其他放題以來未試過.. 因為一個鐘多小小一定
先講食物, 食物以MK放題來說算中間, 種類不算小.
我係間野入面坐左兩個鐘.. (呢樣野係以前食其他放題以來未試過.. 因為一個鐘多小小一定食夠走..) 點左最小10次刺身. 最後黎左3次.. 次次都小左D野, 又多左D我冇點既野. 我比168一位食放題, 最後居然食唔飽? 而我女朋友食飽食因為等刺身既時候飲氣水飲飽左?
真係食到一肚火.. 經理D面口我都唔想再係呢度講.. 如果大家要去食.. 而唔係好似我咁鐘意食刺身既.. 都可以去 因為佢D熟食好快到...
我以後一定唔會去食!!