2019-07-01 786 瀏覽
趁阿女學校假期,帶佢去咗呢間新開嘅餐廳,諗住有得食下嘢同玩下。但整體經驗麻麻,叫做去過就算,無下次。第一,玩嘅嘢種類唔多,得兩個充氣彈床,分別只係一個彈床有波波,另一個無。成個玩嘅時段係2小時,本身我個女都勁鍾意跳彈床,但跳咗大約1個鐘已經想走,因為再無新鮮感。第二,食物叫咗好耐先上。坐落我先叫咗英式茶,跟住問侍應咁食物會幾時上?佢話準備中,咁我問茶點其實有乜嘢食,佢答唔出,話通常有一款係雪榚,有啲甜點。其實等如無答過。好啦,咁我同阿女去跳住彈床先。到過咗入坐時間大約80分鐘,終於嚟嘢食。但我想話啲嘢食好似兒童餐咁少,大部分係凍嘅,咁我又唔明點解要用80分鐘去準備。而且味道真係非常一般,好似中學家政堂嘅水準。以$180得到咁嘅服務同食物,感覺係俾人搵咗笨。

以$180得到咁嘅服務同食物,感覺係俾人搵咗笨。
2019-06-26