2022-10-24
上星期 約左朋友gathering 朋友岩岩搬左去黃大仙 我地就揀左之前都係屯門食過ge日本餐廳 有個爸爸級ge店員好nice 又識搞gag 氹到我朋友勁開心 環境方面 我地安排左坐卡位 寬敞舒適 岩晒我地傾足成餐飯 食物方面 好多選擇 3點刺身盛$138好耐冇食魚生 所以點左碟有齊3款刺身ge刺身盛 有三文魚 甜蝦 同埋章紅魚 好滿足 白咖哩烏冬$92呢個烏冬好夠份量 白雪雪 搞一搞 變番咖哩色 好得意 咖哩味道岩岩好 怕辣人士都岩食 另外炸雞好香脆溫泉玉子牛油果凱撒沙律$65食完咖哩 食番個沙律fresh一下 菜同牛油果都好新鮮 mix埋溫泉蛋 超滿足 牛油果芒果三文魚班戟$52好特別 加左三文魚ge班戟 好有趣ge組合 都唔錯 電擊雞翼配薯條凍食ge開邊雞翼 又係好特別ge菜式 甜甜地 同加埋薯條 呢個小食都ok 宇治抹茶芭菲$82講到我ge最愛 一定係呢個甜品 好香ge抹茶雪糕 加埋唔同味道ge丸子 好好味 十分之滿足 Overall 一定要再讚店員真係好nice又有禮 食物款式多 環境舒適 一定會再幫襯
食物方面 好多選擇
3點刺身盛$138