我發覺 好似好多好出色嘅Pizza店都係喺中環🤣🤣上次食嘅fiata pizza已經好正 冇諗過呢間又再一次令我驚喜左! (不過我覺得佢哋係兩款唔同嘅正😆❤️)繼續睇埋落去就知⬇️⬇️⬇️-🍕Stella ($198)幾乎個個嚟到都會叫呢個最signature嘅星形Pizza⭐️🤩外型已經係特別吸睛 本身以為係打卡為主 點知超有驚喜🥰中間嘅批底係超級薄同偏軟身 鋪滿面嘅餡料有火腿 蘑菇 芝士等等~而且佢係蕃茄醬 變咗整體增添左清新感冇咁膩!不過佢呢個Pizza最!重!點!!!係個批邊!!!!!有冇人同我一樣其實好鍾意食Pizza邊🤣🤣pizza麵團質感係sourdough 煙煙韌韌的~然後竟然係內有乾坤!!🤩入邊有黑松露ricotta cheese🤩🤩超級香 滿滿嘅芝士超級香濃🥹每一口都好滿足🥹❤️大家叫呢個記得千祈唔好浪費唔食批邊!👿-🥟Spinach Mezzelune ($218)每間餐廳食到嘅意大利雲吞變化都可以好大 佢呢隻個皮做得好唔錯 厚薄度適中👍🏻保留左pasta嘅咬口 內裏放滿滿嘅菠菜芝士餡🧀有種肥仔嘅感覺但係唔會太膩~芝士味幾濃郁 同埋好鍾意佢面頭配黑松露 嗰種香氣簡直係畫龍點睛
🍕Stella ($198)

不過佢呢個Pizza最!重!點!!!係個批邊!!!!!
🥟Spinach Mezzelune ($218)

每間餐廳食到嘅意大利雲吞變化都可以好大 佢呢隻個皮做得好唔錯 厚薄度適中👍🏻保留左pasta嘅咬口 內裏放滿滿嘅菠菜芝士餡🧀有種肥仔嘅感覺但係唔會太膩~芝士味幾濃郁 同埋好鍾意佢面頭配黑松露 嗰種香氣簡直係畫龍點睛🤭❤️
  • Stella