招聘中
最高可達 $18,000
月薪 (面議)
最高可達 $18,000
月薪
餐廳: Délifrance (香港國際機場)
資訊:

2016-02-02 276 瀏覽
今日同同事lunch@Airport吹水*Airport staff有9折*好想食牛角包呀好耐無食過咁邪惡的包!我嗌左我最鐘意嘅煙三文魚沙律牛角包set (配西蘭花忌廉湯&熱檸水)Order時有好多包可以揀,意大利包,全麥包...etc...早知影低個menu laLunch hour鋪頭都幾多人好彩唔使等位!等左一陣就有得食laaaa效率勁快! 今日咁凍我梗係即刻攞起隻匙gun不啖湯😋好creamy~有•真•蘭花架~一d都唔會稀Lum Lum 的熱辣辣的(當時唔係辣爛嘴個隻😂)黎多碗,唔該!牛角包好crispy, 包住成個scoop嘅煙三文魚沙律好match arrrrrrr味道啱啱好唔會醎到爆睇佢好似得個切開2邊嘅牛角包每邊夾個scoop嘅料唸住唔方飽其實食埋,飲埋湯,飲埋個野飲已經飽左我fd就食呑拿魚呑拿魚沙律牛角包set(配沙律&咖啡) 個salad dressing好足撈匀成個沙律每塊菜都沾到沙律醬,個唔會水林林證明佢地脫水個程序做得幾好呑拿魚可能較易出水,所以夾多塊蕃茄真係一個物超所值gei lunch 😜
今日同同事lunch@Airport吹水

*Airport staff有9折*

好想食牛角包呀好耐無食過咁邪惡的包!

我嗌左我最鐘意嘅

煙三文魚沙律牛角包set (配西蘭花忌廉湯&熱檸水)

早知影低個menu la

Lunch hour鋪頭都幾多人

好彩唔使等位!

等左一陣就有得食laaaa

效率勁快!
煙三文魚沙律牛角包+忌廉湯+熱檸水

今日咁凍我梗係即刻攞起隻匙gun不啖湯

熱辣辣的(當時唔係辣爛嘴個隻😂)

黎多碗,唔該!

牛角包好crispy, 包住成個scoop嘅煙三文魚沙律

好match arrrrrrr

味道啱啱好唔會醎到爆

睇佢好似得個切開2邊嘅牛角包

每邊夾個scoop嘅料唸住唔方飽

其實食埋,飲埋湯,飲埋個野飲已經飽左

我fd就食呑拿魚

呑拿魚沙律牛角包set(配沙律&咖啡)

個salad dressing好足

撈匀成個沙律每塊菜都沾到沙律醬,個唔會水林林

證明佢地脫水個程序做得幾好

呑拿魚可能較易出水,所以夾多塊蕃茄
呑拿魚沙律牛角包+沙律+咖啡
真係一個物超所值gei lunch 😜