2014-07-25 2096 瀏覽
暖拖肥泡沫$56: 推介,外表平平無其,食上去發現配搭花了心思,底層baileys 冷凍加上薄層expresso 啫喱,上面加上幾片香蕉mix vanilla ice cream, 表面包左暖的拖肥泡沫,上面加塊脆片。味道配搭好match, 唔太甜,泡沫打得算滑,拖肥味道較light,雖然最差係脆片完全唔脆同埋賣相一般,整體味道幾好味。Choco心太軟配曲奇雪糕$58: 有rum,橙酒同baileys選擇其一,我選左rum.用途吱酒入去心太軟內,mix with choco 食,啱哂帶酒味食品的我,酒味如果濃d就正,感覺得意,有野玩吱吱下,心太軟合格外脆內軟,雪糕似商業類買的雪糕,無咩特別。旁邊掃左層薄好似raspberry 啫喱,其實食的時候巳比心太軟遮蓋味道,唔算突出,當裝飾算不錯吧。店舖裝修的空間格局較細,其實店舖算大,坐位有些高櫈唔舒服。
暖拖肥泡沫$56:

味道配搭好match,

店舖裝修的空間格局較細,其實店舖算大,坐位有些高櫈唔舒服。
10 分鐘 (堂食)
  • 暖拖肥泡沫