2022-06-13 1464 瀏覽
🥰喺又一城呢個咁高消費嘅商場,竟然比我執到間親民價錢嘅Bakery😍就喺MTR嗰層taste入邊!。貝殼蛋糕$28🐚雖然佢就寫住$28/5件,但係細細聲話俾你聽袋袋都有六件㗎😍真係超好味,好清新😉送咖啡一流🤩。朱古力muffin🍫$32/2原價$20件,而家又一城做緊特價$32@2件✅好抵食喎。朱古力味好濃郁😍,而且一個人根本食唔晒一件囉🌝焗返熱佢仲好食呀🥰。麻薯波波$22@3🤩雖然聽落偏貴但係佢真係好大粒㗎!有我手掌咁大🥰而且佢嘅味道好特別喎斑斕✅士多啤梨🍓朱古力🍫芝士🧀今次就試咗士多啤梨,斑斕同芝士。個人覺得士多啤梨味冇乜特別,而且味道唔夠突出🤔,斑斕味中規中矩,其實我都唔係好肯定斑斕係咩味😂芝士味都唔錯,而且見到組織好緊密,而且好鬆軟Q彈🥰而家買滿$68仲送咖啡啊!#hkfoodie #foodiehk #foodie #foodinsta #foodinstagram #foodblogger #foodbloggerhk #foodhk #foodinhk #eatinhk #hkig #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodinsta #whattoea
🥰

就喺MTR嗰層taste入邊!

。貝殼蛋糕$28🐚

。朱古力muffin🍫$32/2

。麻薯波波$22@3🤩
斑斕✅
士多啤梨🍓
朱古力🍫
芝士🧀

而家買滿$68仲送咖啡啊!

#hkfoodie #foodiehk #foodie #foodinsta #foodinstagram #foodblogger #foodbloggerhk #foodhk #foodinhk #eatinhk #hkig #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodinsta #whattoeatinhk #hkeat #eathk #hkcafe #cafehk #desserthk #香港美食 #香港好去處 #美食 #美食推薦 #美食達人 #好食 #優惠 #foodadmirersoftheworld #麻薯 #朱古力