2023-09-23 1014 瀏覽
我同朋友去左行街經過,之前冇諗過喺度食飯,但係整體都幾唔錯。我哋叫咗壽司拼盤同燒牛肉。壽司拼盤上面擺滿咗新鮮嘅刺身,每一片都鮮美彈牙,食落好滋味。特別係佢哋嘅壽司米飯,好鬆軟!燒牛肉更加令人驚艷,肉質嫩滑多汁,入口即化,配埋微微炭燒嘅香味,真係食完一口又想再食一口。佢哋燒牛肉嘅調味料用得啱啱好,唔會掩蓋住牛肉本身嘅味道,反而令味道更加豐富。除咗食物好正之外,呢間餐廳嘅服務都好唔錯。服務員好友善,態度親切,好快咁幫我哋提供所需。而且因為客人唔算好多,所以個環境好舒服,好寧靜。我哋可以放鬆心情,享受美食同埋同朋友傾偈。總括嚟講,雖然價錢貴咗少少,呢間日本餐廳係食物、服務同環境方面都表現得好好。

壽司拼盤

燒牛肉