經常搭車經過心思思想試,又口賴嘢:點以下菜式,從來手機無先食1) 青咖喱牛腩:熒光粉綠+唔入味雪藏味牛腩,令我懷疑厨師係唔知乜嘢係青咖喱,只係開粉加味精加椰奶加棘油。求其喺泰國食材鋪買現成青咖哩膏都都食過佢。2)黄咖喱軟殼蟹:極熒光黃薑椰奶醬+唔入味炸軟殼蟹,我估兩者分開上,最尾撈埋一齊参不多。可以用劣食來形容,仲要收百幾蚊咁貴3) 沙爹串燒三寶:雞牛豬,沙爹入唔到肉裹面,豬肉仲要唔熟,預咗你入支那豬,會食死人喎。要求換番牛肉,都肯換4)炒泰式椰菜:Yo,落雞粉(味精Lo)炒,有乜難度?帶B B來,當然自帶食物唔俾佢毒.,無B B凳加出面黑麻麻花園,好明顯昆鬼佬唔識食飲大一兩杯摸黑食垃圾。見隔離抬點粉絲蟹煲,蟹少少粉絲多多,好彩無點我倆當然之後勁口乾服務幾好都無用
經常搭車經過心思思想試,又口賴嘢:

點以下菜式,從來手機無先食

4)炒泰式椰菜:Yo,落雞粉(味精Lo)炒,有乜難度?

見隔離抬點粉絲蟹煲,蟹少少粉絲多多,好彩無點

我倆當然之後勁口乾

服務幾好都無用
  • 螢光黃咖哩,可同大xx比美