2015-08-30 565 瀏覽
我沒有接受餐廳試食邀請!為左比驚喜男朋友,等佢有個快樂生日,特登上網搵下邊度有野食見到銅鑼灣有間新餐廳,睇相野食唔錯,又咁多正評,諗住應該可以一試,點知今次都係中左伏星期5晚黎到,見到餐廳唔FULL都估到肯定有小小問題,而且服務認真麻麻,侍應禮貌好差,如果唔係都唔會咁嬲上黎寫食評坐低望到餐牌,每樣食物價錢都唔平,同米芝蓮推介餐廳差唔多,最後結論定價真係太貴特別要提到2樣食物,其中一個係依碟蜆肉,份量唔算太多,食落又無話特別唔新鮮,不過真係太多沙,好似大排檔食果D咁,店家真係留意下依個問題,否則影相幾靚都無用另一樣係牛排,望落好似好厚好大份,但我地叫5成熟,上台已經差唔多8成,而且韌韌地,口感認真麻麻依個時候太厚反而係一個大缺點,好難咬唯一值得一讚係薯仔真係唔錯,但妹仔大過主人婆,會唔會奇怪左小小?2樣野加埋差唔多600蚊,仲未計其他酒水,今次依餐真係失策左依個價錢,去返2千年廣場BABBO,已經可以食得好好啦....

我沒有接受餐廳試食邀請!

為左比驚喜男朋友,等佢有個快樂生日,特登上網搵下邊度有野食
依個時候太厚反而係一個大缺點,好難咬